10:29 12.09.2019

ВР у четвер розгляне законопроекти про відтермінування штрафів за нерозмитнені "євробляхи" та про зміни до закону про оборону

1 хв читати
ВР у четвер розгляне законопроекти про відтермінування штрафів за нерозмитнені "євробляхи" та про зміни до закону про оборону

Народні депутати України у четвер розглянуть у першому читанні законопроект про внесення змін до закону "Про оборону України" щодо організації оборони держави (№1011) та альтернативний йому законопроект.

Як випливає з оприлюдненого на сайті Верховної Ради порядку денного, в планах українського парламенту на четвер також розгляд у першому читанні законодавчих ініціатив щодо скасування дій актів СРСР і УРСР на території України (№1075 - "Про внесення змін до закону "Про правонаступництво України").

Нардепи також планують розглянути у першому читанні проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України про відтермінування застосування штрафних санкцій за порушення порядку ввезення транспортних засобів на митну територію України (№1030).

Крім того, на порядку денному - законопроекти про зміни до закону "Про державну підтримку кінематографії в Україні" щодо державної субсидії для повернення частини кваліфікованих витрат, здійснених іноземним суб'єктом кінематографії при виробництві (створенні) фільму в Україні (№1058, 1058-1, перше читання).

Верховна Рада у четвер може також розглянути подання президента України Володимира Зеленського про дострокове припинення повноважень членів Центральної виборчої комісії (ЦВК), цього питання в порядку денному на сайті парламенту немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА