07:11 15.09.2019

Влада Києва має намір запустити додатковий тролейбусний маршрут на Виноградарі

1 хв читати
Влада Києва має намір запустити додатковий тролейбусний маршрут на Виноградарі

У Києві на Виноградарі в найближчі два роки в районі розворотного кільця на перетині просп. Георгія Гонгадзе - вул. Правди - вул. Маршала Гречка реконструюють контактну мережу, що дозволить провести новий тролейбусний маршрут, повідомляють у Київській міській державній адміністрації (КМДА).

Згідно з розпорядженням КМДА №1605, оновлення контактної мережі в Подільському районі дозволить організувати рух додаткового тролейбусного маршруту на проспекті Георгія Гонгадзе. Він може забезпечити безпересадочне транспортне сполучення з місцевими соціальними установами. Зокрема, з поліклінікою, лікарнею тощо. Також покращиться транспортне забезпечення мешканців житлового масиву Виноградар екологічним видом транспорту.

"Наразі жителі проспекту Георгія Гонгадзе користуються тролейбусами маршруту № 35 і автобусами маршруту № 102, які слідують в звичайному режимі. Але на Виноградарі і Синьоозерному на проспекті Правди триває будівництво нових висоток, і незабаром збільшиться кількість пасажирів і зросте попит на перевезення громадським транспортом. Тому саме час для введення додаткового маршруту тролейбусів, який ми продовжимо або змінимо", - сказав директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Іван Федоров.

Комунальне підприємство "Київпастранс" є замовником робіт. В установленому порядку воно повинно отримати вихідні дані для проектування, визначити генеральні проектну та підрядну будівельні організації, забезпечити в 2019 році розробку проектної документації, проведення і затвердження її експертизи.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україні необхідно $ 42 млрд бюджетної підтримки цього року

США заблокували рішення ООН щодо визнання Палестинської автономії повноправними членом

Окупанти обстріляли п'ять громад Сумської області, одна людина поранена - ОВА

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Аварія на газопроводі в Харківській області не вплине на газопостачання споживачів

Раді рекомендують ухвалити в першому читанні законопроєкти, що вдосконалюють систему початкової загальновійськової підготовки та порядок ведення військового обліку

Боррель: Росія становить для ЄС екзистенційну загрозу

МАГАТЕ повідомило про чергову атаку майданчика ЗАЕС безпілотником

Окупанти двічі обстріляли прикордонний Вовчанськ, поранено чоловіка

Зеленський із віцепрем'єром німецького уряду Габеком обговорив постачання ППО та спільні оборонні проєкти

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА