19:35 15.09.2019

Бойовики 9 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку неділі

1 хв читати
Бойовики 9 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку неділі

Протягом доби неділі, 15 вересня, бойовики 9 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил.

"Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених мінськими угодами калібрів зброї, а саме - мінометів калібру 120-мм і 82-мм. Також, з гранатометів різних систем і стрілецької зброї", - йдеться в вечірньому зведенні прес-центру ООС, опублікованому на сторінці в соцмережі Фейсбук.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 6 обстрілів позицій ООС: двічі неподалік Авдіївки з напрямків Мінерального і Яковлівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі поблизу Новогнатівки з напрямку Стили - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; неподалік Миколаївки з напрямку Докучаєвська - зі стрілецької зброї; поблизу Водяного з напрямку Ужовки - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 3 обстріли позицій ООС: двічі поблизу Новолуганського у напрямку Доломітного - з мінометів калібру 120-мм і 82-мм; біля Зайцевого - із міномета калібру 82-мм.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА