07:23 16.09.2019

У Рівному дванадцятирічна дівчинка народила дитину

1 хв читати
У Рівному дванадцятирічна дівчинка народила дитину

У Рівному 12-річна дівчинка без постійного місця проживання народила доношеного хлопчика, повідомило місцеве видання "UA: Рівне".

"Дівчинка без постійного місця проживання. У травні їй виповнилося 12 років. Її привезла за викликом швидка допомога з нашого звалища ... Привезли її о 2:00 ночі. Народила о 7:10 ранку природним шляхом, без ускладнень. Дитина доношена, хлопчик вагою 3160 кг", - заявила головний лікар Обласного перинатального центру Вікторія Єнікеєва.

За її словами карету швидкої допомоги викликали охоронці звалища.

"З нею приїхала мама. Вони - мешканці Закарпатської області, які проживають в районі звалища. У неї тільки свідоцтво про народження, і мама має при собі посвідчення, вона - громадянка Закарпатській області. Ми викликали поліцію, яка працювала з черговими лікарями", - уточнила Єнікеєва.

Також вона підкреслила, що дівчинка ні російською, ні українською практично не спілкується. "Чергові лікарі мені сказали, що вона мало що розуміла, що з нею відбувалося. Саме тоді, як я її бачила, мами поруч з нею не було, ми попросили, щоб вона приїхала", - додала головний лікар.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА