07:27 16.09.2019

Апгрейд військових мундирів планується провести в 2020 - профільне управління ЗСУ

1 хв читати
Апгрейд військових мундирів планується провести в 2020 - профільне управління ЗСУ

Апгрейд мундирів військовослужбовців Збройних сил України планують провести в 2020 році, повідомило інформагентство Міноборони України "АрміяInform" з посиланням на фахівців Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних Сил України.

Як повідомив начальник відділу розробки речового майна Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення Збройних Сил України підполковник Василь Саковець, за останні роки було отримано низку зауважень від військовослужбовців щодо експлуатації річного польового загальновійськового комплекту. За його словами також було оброблено і проаналізовано велику кількість запитів з Генерального штабу ЗСУ.

Також офіцер повідомив, що раз в три місяці фахівці управління проводять опитування військових в районі проведення бойових дій. На основі цих опитувань насамперед буде оновлено демісезонну білизну, флісові куртки і технологію виробництва взуття. Пізніше - всі інші предмети комплекту.

"І нарешті, в 2020 році на території України планують виготовляти якісні мембранні матеріали. Зараз вони змушені закуповувати у іноземного виробника", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА