07:46 16.09.2019

Слідчі готують підозри трьом учасникам конфлікту з поліцією в Харкові

2 хв читати
Слідчі готують підозри трьом учасникам конфлікту з поліцією в Харкові

Поліція затримала трьох учасників конфлікту на вулиці Римарській в Харкові, де сьогодні в результаті сутички між націоналістами та правоохоронцями постраждали двоє поліцейських.

В порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу, затримані двоє харків'ян віком 23 роки і 21-річний уродженець Івано-Франківської області, повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Кримінальне провадження розслідується за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

"Затриманим готується повідомлення про підозру у вчиненні вказаного злочину. Зараз вони знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання", - повідомляють в обласному управлінні поліції.

Як повідомляв "Інтерфакс-Україна", 15 вересня на площі Свободи в Харкові пройшов марш рівності ХарківПрайд. За оцінками поліції, в ньому взяли участь 2 тисячі людей. Захід, за словами начальника ГУ НП в Харківській області Валерія Сокуренка, пройшов без серйозних порушень. До забезпечення порядку залучили понад 2,5 тисячі правоохоронців.

Одночасно з маршем рівності в Харкові проходили кілька акцій "за сімейні цінності".

Після масових акцій в центрі міста відбулося кілька сутичок. Одна з них - між поліцією і організаторами акцій "за сімейні цінності", представниками місцевих націоналістичних організацій "Фрайкор", "Традиція і порядок" - на вулиці Римарській.

В ході конфлікту в сторону поліцейських розпилили сльозогінний газ. Двоє правоохоронців отримали травми. З місця конфлікту в поліцію доставили 17 людей.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА