16:22 16.09.2019

Правоохоронці оголосили в розшук посадових осіб міської ради Дніпра

2 хв читати
Правоохоронці оголосили в розшук посадових осіб міської ради Дніпра

Правоохоронці оголосили в розшук посадових осіб міської ради Дніпра, котрі переховуються від слідства, підозрюваних у привласненні 29,5 млн грн бюджетних коштів під час ремонту Нового (Центрального) мосту, а інших фігурантів цього кримінального провадження взято під варту, повідомляє прокуратура Дніпропетровської області.

"У рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом привласнення бюджетних коштів під час ремонту Нового мосту у Дніпрі (ч.5 ст.191 КК України) заступника міського голови, начальників управління міської ради та особу, яка здійснювала технічний нагляд, оголошено у розшук у зв’язку з переховуванням від слідства", - повідомляє в понеділок прес-служба облпрокуратури.

Крім цього, йдеться в інформації, засновнику товариства-підрядника, який здійснював ремонтні роботи, суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб із можливістю внесення застави в сумі понад 40 млн грн; "начальник дільниці триматиметься під вартою з можливістю внесення застави у 1 млн грн".

Центральний, або Новий міст (автодорожній міст №2) з'єднує правий та лівий берег р. Дніпро. Відкрито в 1966 році. Його капітальний ремонт було розпочато в 2017 році.

Як повідомлялося, 12 липня президент України Володимир Зеленський і міський голова Дніпра Філатов домовилися, що мер подасть у відставку, якщо Центральний міст (автодорожній міст №2) не буде відремонтовано до 14 вересня. 7 вересня Філатов повідомив, що міст відкрито після капітального ремонту, рух ним відкрито в обидві сторони.

13 вересня в рамках розслідування цього кримінального провадження було проведено обшуки в приміщеннях Дніпровської міськради і ТОВ "Підприємство Маст-буд", яке здійснювало ремонт мосту. Як повідомила тоді прес-служба облпрокуратури, було встановлено коло підозрюваних: заступник міського голови, два начальники управлінь міськради, особа, що здійснює технічний нагляд, а також засновник, директор і начальник дільниці підприємства-підрядника. Їм повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину за ч.5 ст.191 КК.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

Зеленський повідомив, що на підприємствах українського ОПК задіяно щонайменше 300 тис. співробітників

Українська авіація за добу завдала ударів по 15 місцях скупчення окупантів - Генштаб ЗСУ

ЗС України відбили 59 атак окупантів за добу на шести напрямках

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА