13:53 17.09.2019

Посольство США сподівається на ретельне розслідування підпалу будинку Гонтаревої та притягнення до відповідальності всіх винних

1 хв читати
Посольство США сподівається на ретельне розслідування підпалу будинку Гонтаревої та притягнення до відповідальності всіх винних

Посольство США в Україні розраховує на проведення термінового розслідування підпалу будинку екс-глави Національного банку України Валерії Гонтаревої та притягнення до відповідальності всіх винних, зокрема й замовників.

"Ми приєднуємося до президента Зеленського та інших українських посадовців, закликаючи до термінового та ретельного розслідування підпалу будинку колишньої глави НБУ Гонтаревої. Ми... сподіваємося, що компетентні органи притягнуть до відповідальності не лише винних у нападі на Гонтареву та погрозах їй, а й тих, хто замовив такі напади", - йдеться в повідомленні диппредставництва на сторінці у Facebook.

Уранці у вівторок Гонтарева повідомила, що будинок її родини в с. Гореничі Києво-Святошинського району Київської області було спалено вночі внаслідок підпалу.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Під час слідчих дій на місці пожежі будинку знайдено запальну ракету та низку інших речових доказів, які вивчаються в криміналістичній лабораторії.

В Офісі президента України Володимира Зеленського заявили, що пожежа в будинку Гонтаревої - зухвалий злочин, якнайшвидше розкриття якого має стати пріоритетом у роботі правоохоронних органів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Американський безпілотник MQ-9 Reaper здійснив аварійну посадку в Польщі

19 березня: Яке сьогодні свято, все про цей день

Окупанти за минулий день здійснили 50 обстрілів прикордоння Сумської області

Канада підписала угоду з Німеччиною про сприяння торгівлі водневим паливом, знижуючи імпорт російської нафти

Влада Латвії заблокувала доступ до дев'яти російських пропагандистських сайтів

Глава МЗС Болгарії Габріель погодилася сформувати новий уряд

Через КПП "Вишнє Нємецьке - Ужгород" на українсько-словацькому кордоні тимчасово обмежать рух

З додатковою допомогою ЗСУ зможуть повільно відтісняти росіян - сенатор США Рід

Шукаємо асиметричні рішення, щоб отримати перевагу над кількісно переважаючим противником - Сирський

ЄБА просить Кабмін і ОП вирішити проблему швидкопсувних вантажів на польському кордоні

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА