16:25 17.09.2019

Зеленський доручив СБУ долучитися до розслідування підпалу будинку Гонтаревої

1 хв читати
Зеленський доручив СБУ долучитися до розслідування підпалу будинку Гонтаревої

Президент України Володимир Зеленський доручив главі Служби безпеки України Івану Баканову долучитися до розслідування факту підпалу будинку колишньої глави Нацбанку країни Валерії Гонтаревої, повідомляє прес-центр спецслужби.

"Служба безпеки України в рамках своєї компетенції надасть всебічну підтримку в розслідуванні підпалу колегам із правоохоронних органів", - цитує Баканова прес-центр на сторінці в соцмережі Facebook у вівторок.

Як повідомлялося, вранці 17 вересня Гонтарева повідомила, що будинок її родини в с. Гореничі Києво-Святошинського району Київської області вночі згорів унаслідок підпалу.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков розцінив підпал будинку Гонтаревої як кримінальний тиск на неї та заявив, що поліція докладе максимум зусиль для пошуку зловмисника.

Раніше, в ніч на 5 вересня, було облито бензином і спалено машину невістки екс-глави НБУ у центрі Києва. Гонтарева, яка наразі перебуває на лікуванні в госпіталі в Лондоні після наїзду на неї автомобіля, заявила, що вважає ці дві події пов'язаними, додавши, що від вербальних погроз її противники перейшли до реальних дій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кабмін звільнив Половенка з посади заступника міністра оборони

ВР прийняла за основу законопроєкт про дерегуляцію ринку торгівлі вживаними авто - Гетманцев

ВР удосконалить порядок ведення військового обліку під час війни

Посол України в США: Сенат розпочне розгляд законопроєкту про допомогу Україні о 20:00 за Києвом

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ - ВЛАДА

НАЗК виявило ознаки незаконного збагачення заступника голови Дніпровського РУ ГУНП на 14 млн грн

Європарламент 14-й раз відклав погашення бюджету Ради й Ради ЄС 2022 року, яке раніше відкладали через вимогу надати Україні Patriot

НАТО проведе неформальну нараду глав МЗС країн Альянсу в Празі 30-31 травня

Через обстріл у Козацькому загинула жінка - Херсонська ОВА

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт, що пропонує вдосконалити систему початкової загальновійськової підготовки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА