07:35 18.09.2019

Бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку вівторка

2 хв читати
Бойовики 12 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку вівторка

За вівторок, 17 вересня, і ніч середи бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, обстрілюючи позиції ЗСУ з заборонених 82мм мінометів, проте втрати в лавах української армії одного загиблого і двох поранених бійців сталися під час виконання ними бойового завдання, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

"За минулу добу під час виконання бойового завдання один військовослужбовець Збройних сил України зі складу Об'єднаних сил загинув, двоє - отримали поранення", - йдеться у зведенні, оприлюдненому в середу вранці на сторінці прес-центру ООС в соцмережі Фейсбук.

Згідно з інформацією, протягом вівторка бойовики здійснили 7 обстрілів позицій об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". Вогонь противник вів із гранатометів різних систем, зокрема, автоматичних і ручних протитанкових, а також зі стрілецької зброї.

Ще 4 обстріли позицій об'єднаних сил, серед них з гранатометів різних систем, мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї, бойовики у вівторок здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ".

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Противник здійснив обстріл позицій Об'єднаних сил неподалік Травневого - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї", - йдеться у зведенні.

В оприлюдненому увечері 17 вересня зведенні прес-центру ООС повідомлялося про 5 обстрілів позицій ЗСУ з боку бойовиків. Також у прес-центрі інформували про загибель одного і поранення двох військовослужбовців ЗСУ під час виконання ними бойового завдання.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

У Києві триває евакуація двох лікарень на вулиці Богатирській, по яких ворог анонсував можливий удар - Кличко

Глави МЗС України та Іспанії обговорили кроки щодо посилення української протиповітряної оборони

Зеленський доручив Кубракову опрацювати питання прямого залізничного сполучення "Славутич - Київ"

Шмигаль обговорив із главою МЗС Латвії євроінтеграцію України та конфіскацію російських активів

Заяви представників Білорусі про терористів, які нібито перебувають в українських лікарнях, є ІПСО – коментар СБУ

Поки що немає жодного підтвердження, що РФ насправді має намір завдати ударів по лікарнях у Києві - військова адміністрація

На Набережному шосе в Києві 27 квітня короткочасно обмежать рух транспорту - КМДА

Окупанти вивели на бойове чергування в Чорне море два носії "Калібрів" - Сили оборони півдня

Інформатора воєнної розвідки РФ, який шпигував за артилерією ЗСУ, засуджено до 11 років в'язниці

Кабмін України затвердив порядок призначення та виплат допомоги дітям із ВІЛ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА