07:12 19.09.2019

Мінветеранів заявило про захист інтересів Белька, який погрожував підірвати міст Метро в Києві

2 хв читати
Мінветеранів заявило про захист інтересів Белька, який погрожував підірвати міст Метро в Києві

Міністерство у справах ветеранів захищатиме інтереси Олексія Белька, який напередодні погрожував підірвати міст Метро в Києві, і готово надати будь-яку допомогу в комунікації між затриманим і тими, "кого це може стосуватися". У прес-службі відомства попросили не поширювати фейкову інформацію.

"Міністерство підкреслює, що воно буде захищати інтереси Олексія Белька як і будь-якого учасника російсько-української війни, зокрема його право на повагу, справедливий розгляд цієї справи і допомогу в разі необхідності. Ми не дозволимо використовувати цей інцидент для очорнення бійців та ветеранів, або для розколу між ними і рештою суспільства", - йдеться в повідомленні на сторінці міністерства в Фейсбук у середу ввечері.

Також у відомстві підкреслили, що готові надати будь-яку допомогу в комунікації між Бельком і тими, кого це може стосуватися на офіційному або неофіційному рівні (в разі необхідності), як адміністративними, так і громадськими каналами.

"Саме тому ми закликаємо громадян уважно перевіряти інформацію, а журналістів - спиратися на достовірні джерела, дотримуватися професійної етики і розуміти свою відповідальність за поширення фейкової інформації", - сказано в повідомленні.

У міністерстві зазначили, що команда буде уважно стежити за ходом подій і інформувати суспільство, "коли про цю ситуацію з'явиться більше достовірної інформації".

У відомстві висловили подяку силовикам, правоохоронцям і всім причетним до професійного, безпечного і безкровного вирішення ситуації.

Як повідомлялося, 18 вересня ділянку від станції "Дарниця" до станції "Хрещатик" не працювала протягом декількох годин через ситуацію на мосту Метро, де чоловік погрожував вибухом. Зброї він не застосовував і чітких вимог не висував.

"Мінера" в середу ввечері, після довгих переговорів, затримав спецпідрозділ КОРД.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Літаки F-16 почнуть прибувати в Україну цього року разом із навченими пілотами та обслуговуючим персоналом - глава Пентагону

У Києві терміново евакуйовують пацієнтів двох лікарень, зокрема дитячої, через загрозу російського ракетного удару по них - КМДА

Глава Пентагону на "Рамштайн-21": Ми приділимо особливу увагу посиленню протиповітряної оборони України

Зеленський звільнив Яковця з посади командувача Сил підтримки ЗСУ і призначив головою адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

На Херсонщині ворожий БПЛА атакував цивільне авто, постраждав чоловік - ОВА

Чергову партію українського зерна доправлено до Судану - Зеленський

Команда Трампа готує пропозиції для послаблення незалежності ФРС - WSJ

СБУ і Нацполіція затримали в трьох областях України торговців трофейною зброєю

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА