16:30 19.09.2019

Цільову програму реабілітації ветеранів незабаром буде подано на розгляд Кабміну - Коляда

2 хв читати

Міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда повідомила, що представники міністерства спілкувалися з затриманим - колишнім військовим Олексієм Бельком, який 18 вересня погрожував підірвати міст Метро в Києві.

"Ми хочемо передати від Олексія - він просить вибачення у жителів Києва за ті незручності, які були в киян через його вчинок. Він нам сказав, що не мав наміру підривати міст, усе, чого він хотів, - привернути до себе увагу", - розповіла міністр на брифінгу в четвер.

За її словами, міністерство має зробити все, щоб ветерани почувалися обділеними увагою. "Олексій каже, що в нього були проблеми з улаштуванням на роботу, з фінансами, проблеми особистого характеру - з його дівчиною, тому склалася така ситуація і в такому своєму стані він зробив це", - пояснила Коляда.

При цьому вона акцентувала увагу на тому, що в державі має бути комплексний підхід і політика щодо захисту прав та інтересів ветеранів після їхньої служби.

"Міністерство у справах ветеранів не виправдовує його вчинок, але ми робитимемо все, щоб захистити його права та інтереси", - сказала міністр.

"Я хотіла б подякувати поліції за збереження життя ветерана... Щодо реабілітації. В нас розроблена система реабілітації, яка передбачає "ветеранський простір" у кожному регіоні, де їм буде надано всебічну підтримку, зокрема психологічну", - розповіла міністр.

Коляда також повідомила, що розроблено державну цільову програму реабілітації ветеранів, і найближчим часом її буде подано на розгляд уряду.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС може призупинити отримання консульських послуг для чоловіків мобілізаційного віку в закордонних дипломатичних установах - Кулеба

Україна має найвищу готовність воювати за свою країну серед європейських країн - 62% - опитування СГ "Рейтинг" у співпраці з Gallup Int.

БЕБ заявляє про ухилення відомим онлайн казино від сплати понад мільярда грн податків

ДП "Документ" припинило видачу документів у закордонних підрозділах

Пред'явлена підозра про заволодіння держземлями стосується спору семирічної давнини між держпідприємствами та фізособами - міністр агрополітики

Військовозобов'язаний помер від епілептичного нападу дорогою до навчального центру на Закарпатті

Уночі окупанти застосували нову тактику атаки БПЛА - ПС ЗСУ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА