06:41 20.09.2019

У Печерському районі Києва відключили світло через аварійну ситуацію

2 хв читати
У Печерському районі Києва відключили світло через аварійну ситуацію

Печерський район Києва залишився без світла в результаті аварійної ситуації, повідомило "Громадське".

"Відсутність електроенергії пов'язана з аварійним відключенням обладнання. Персонал ДТЕК вживає заходів для ліквідації пошкодження", - йдеться в повідомленні видання з посиланням на "ДТЕК Київські електромережі" в четвер увечері.

Повідомляється, що світла немає на наступних вулицях: Велика Васильківська, Антоновича, Лабораторна, Коновальця, Малевича, Барбюса, Предславинська, Федорова, Володимиро-Либідська, Ямська, Єжи Гедройця, Володимирська, Німецька, Ковпака, а також у провулках Лабораторний і Новопечерський.

Як повідомлялося, оператор системи розподілу "ДТЕК Київські електромережі" має намір до кінця поточного року реконструювати 150 кабельних ліній 0,4 Кв (20 км), які живлять будинки киян.

"Мережі 0,4 кВ - це лінії, які виходять з трансформаторних підстанцій і безпосередньо живлять будинки киян. У районах старої забудови такі лінії не мають резервних схем підключення, а їх проектна потужність не витримує сучасних навантажень", - повідомила прес-служба компанії.

У компанії також зазначили, що за останні шість років енергетики відновили майже 800 кабельних мереж 0,4 кВ (близько 100 км), завдяки чому підвищилася якість електропостачання більш ніж для 250 тис. жителів.

"Щороку ми повністю відновлюємо більше 100 кабельних ліній, що живлять будинки старої забудови, перш за все ті, що підведені до "хрущовок" і "сталінок". Завдяки цьому значно зменшуємо кількість аварій. Там, де лінії вже замінили, їх менше в 10, а то і 100 разів", - цитує прес-служба слова гендиректора "ДТЕК Київські електромережі" Маріса Куніцкіса.

"ДТЕК Київські електромережі" є великим інвестором в інфраструктуру столиці. Цього року на розвиток енергетичних об'єктів Києва компанія направила майже 400 млн гривень.

Найбільшими проектами стали будівництво нових кабельних ліній "Новокиївська-Московська" і "Позняки-Славутич", модернізація підстанції "Позняки", реконструкція підстанції "Бортничі" та "Вулкан".

"ДТЕК Київські електромережі" входить в операційний холдинг "ДТЕК Мережі" (створений в 2018 році), що охоплює ще чотири підприємства: "ДТЕК Дніпровські електромережі", "ДТЕК Донецькі електромережі", "ДТЕК Високовольтні мережі", "ДТЕК ПЕМ-Енерговугілля".

ДТЕК створений у 2005 році для управління енергетичними активами групи "Систем кепітал менеджмент" (СКМ, Донецьк) Ріната Ахметова. Корпорації делеговані функції зі стратегічного управління підприємствами групи, що становлять вертикально інтегрований ланцюжок з видобутку і збагачення вугілля, виробництва та реалізації електроенергії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна та Ізраїль на одному боці проти партнерства Росії та Ірану - Єрмак

Очільники НАБУ і САП обговорили з послами G7 інституційну незалежність антикорупційних органів і резонансні розслідування

Кількість постраждалих у Дніпрі зросла до 24 людей - голова ОВА

Зеленський відвідав один із командних пунктів 41 ОМБр, що обороняє Часів Яр

Польські протестувальники продовжують блокувати рух вантажівок у чотирьох ПП - Держмитслужба

США вивчають можливість постачання Ізраїлю танкових та артилерійських снарядів, військового транспорту більше ніж на $1 млрд - ЗМІ

G7 закликає КНР вплинути на РФ у зв'язку з агресією проти України

Обсяг вивантаження зерна в портах Великої Одеси знизився через обстріли припортової інфраструктури - УЗ

Ми побачили зрушення в питанні розблокування допомоги від США - Шмигаль

У Дніпрі суботу оголошено днем жалоби за загиблими

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА