18:34 20.09.2019

Суд заарештував на 60 діб екс-військового Белька, котрий погрожував підірвати київський міст метро, із заставою у 288 тис. грн

2 хв читати
Суд заарештував на 60 діб екс-військового Белька, котрий погрожував підірвати київський міст метро, із заставою у 288 тис. грн

Дніпровський райсуд Києва обрав запобіжний захід для колишнього військового Олексія Белька, який погрожував підірвати міст метро в столиці, у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці з можливістю внесення застави.

У п'ятницю ввечері, повернувшись із дорадчої кімнати, суддя Юлія Іваніна оголосила рішення суду, згідно з яким Бельку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під арештом на термін у 60 діб із правом внесення застави в розмірі 288 тис. 150 грн.

Як повідомлялося, 18 вересня близько 16:00 чоловік зупинився у своєму автомобілі на мосту метро в Києві й почав погрожувати підірвати міст. Чітких вимог чоловік не висував.

Протягом майже чотирьох годин проводилася спецоперація із затримання. В результаті зловмисника вдалося затримати без застосування зброї.

Особу чоловіка встановлено – це Олексій Белько, уродженець селища Форос у Криму, брав участь в операції на сході України, має звання старшого сержанта, обіймав посаду начальника радіостанції радіоцентру польового вузла зв'язку військової частини А3628, розташованої в Броварах на Київщині. Його доправили до поліції.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що затриманий перебував під дією наркотиків. Глава МВС має намір клопотати про взяття його на поруки та мінімальне покарання.

Водночас 20 вересня директор департаменту комунікації МВС України Артем Шевченко повідомив, що слідство поліції Києва проситиме у суду запобіжний захід для Белька у вигляді тримання під вартою терміном на два місяці безальтернативно.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фінляндія передала Україні партію бойових катерів, 50 українських військових пройдуть навчання на них у Румунії - ЗМІ

Російський флот, імовірно, обмежить операції у східній частині Чорного моря у зв'язку зі зростаючими втратами - британська розвідка

Пріоритетами на "Рамштайн-20" для України є надання систем ППО та ракет до них, ракети дальнього радіусу дії - Міноборони

США не допустять поразки України - глава Пентагону, відкриваючи "Рамштайн-20"

ГУР МО України здійснило низку кібератак по російських об'єктах

У Києві шахраї підробляли листи від військових частин й отримали 1,7 млн грн гуманітарки - Офіс генпрокурора

Найближчої доби в більшості областей України очікуються дощі, місцями з мокрим снігом - Укргідрометцентр

У Мінветеранів мають намір перезавантажити проєкт "Помічник ветерана"

ГУР допомагає РДК і "Свободі Росії" боротися з режимом у РФ - Юсов

Польща і Німеччина 26 березня запустять коаліцію "бронетанкових спроможностей" для України

РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА