19:34 20.09.2019

Трьох українських військових поранено з початку доби п'ятниці на Донбасі

1 хв читати
Трьох українських військових поранено з початку доби п'ятниці на Донбасі

З початку доби п'ятниці до вечора бойовики на Донбасі 10 разів порушили режим припинення вогню, внаслідок чого троє українських військовослужбовців дістали поранень різного ступеня тяжкості, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із гранатометів різних систем і стрілецької зброї... Впродовж поточної доби троє військовослужбовців зі складу об'єднаних сил отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться у вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили сім обстрілів позицій об'єднаних сил: двічі поблизу Новотроїцького - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Новогнатівки - з автоматичного гранатомета; поблизу Красногорівки - зі стрілецької зброї; неподалік Мар'їнки - зі стрілецької зброї; поблизу Водяного - з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Павлополя - з гранатометів різних систем.

У районі відповідальності ОТУ "Північ" противник зробив три обстріли позицій ООС: неподалік н. п. Новолуганського - з ручних протитанкових гранатометів; поблизу Кримського - з гранатометів різних систем; неподалік Південного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА