07:45 22.09.2019

Бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку суботи

2 хв читати
Бойовики 14 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі з початку суботи

За суботу, 21 вересня, і ніч неділі бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, втрат з боку Збройних сил України немає, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"За минулу добу втрат в результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться у зведенні, оприлюдненому в неділю вранці на сторінці прес-центру ООС в Фейсбук.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 8 обстрілів позицій ООС: чотири рази неподалік Водяного - з артилерійських систем калібру 122-мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі поблизу Лебединського - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; поблизу Новотроїцького, а також Богданівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 5 обстрілів українських позицій: поблизу Південного - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; біля Новозванівки - з ручного протитанкового гранатомета; у Майорська - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; навколо Новолуганського, а також Луганського - з мінометів калібру 82-мм, ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 1 раз порушили режим припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив обстріли позицій об'єднаних сил неподалік Миколаївки зі стрілецької зброї", - додали в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА