08:51 22.09.2019

В Албанії найсильніший землетрус за 30 років, кількість постраждалих збільшилася до 68 осіб

1 хв читати
В Албанії найсильніший землетрус за 30 років, кількість постраждалих збільшилася до 68 осіб

Щонайменше 68 людей отримали травми різного ступеня тяжкості внаслідок землетрусу магнітудою 5,8 в столиці Албанії Тирані. Раніше повідомлялося про 52 постраждалих. Про це пишуть ATA і Albanian Daily News.

Уточнюється, що всі постраждалі були госпіталізовані до лікарень міст Тирана і Дуррес. За словами міністра охорони здоров'я Албанії, зараз в лікарнях з травмами та забоями знаходяться 12 осіб.

"Це найсильніший землетрус в Албанії за останні 30 років. За попередньою інформацією, поранення отримали 68 осіб. Жертв серед них немає", - уточнила на брифінгу міністр оборони країни Олта Хацька.

У зв'язку з землетрусами прем'єр-міністр Албанії Еді Рама скасував свою робочу поїздку в Нью-Йорк (США), повідомляє Oranews.tv. За даними телеканалу, політик терміново вилетів з німецького Франкфурта в албанську столицю.

На території Албанії були зафіксовані кілька підземних поштовхів з епіцентром в Адріатичному морі. Найбільш сильними з них стали землетруси магнітудою 5,8 в Тирані, а також  5,6 поблизу портового міста Дуррес.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА