10:04 23.09.2019

Четверо підлітків загинули в ДТП у Чернігові - поліція

1 хв читати
Четверо підлітків загинули в ДТП у Чернігові - поліція

У Чернігові на мокрій дорозі підліток-водій не впорався з керуванням і зіткнувся з деревом, унаслідок чого він і троє його пасажирів-однолітків загинули на місці події, а в лікарні перебуває дівчина.

"Після півночі до поліції надійшло повідомлення, що в Чернігові сталася ДТП з постраждалими... Як з’ясувалося, машина зіткнулася з придорожнім деревом. Удар був такої сили, що автомобіль розірвало на частини. Дівчині, яка сиділа на пасажирському сидінні, пощастило залишитися живою. Її госпіталізували до травматологічного відділення міської лікарні", - йдеться в оприлюдненому в понеділок уранці повідомленні прес-служби Нацполіції в Чернігівській області.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб).

"Слідство попередньо встановило, що підліток узяв дідів автомобіль "Фольксваген Пассат", зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. Хлопець планував отримати водійське посвідчення. Під час спуску з пагорба на мокрій дорозі він не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА