16:17 23.09.2019

Загороднюк наголосив на необхідності перегляду стратегічних оборонних документів і зміни структури Міноборони

1 хв читати
Загороднюк наголосив на необхідності перегляду стратегічних оборонних документів і зміни структури Міноборони

Міністр оборони України Андрій Загороднюк провів зустріч із канадською делегацією на чолі з послом Канади в Україні Романом Ващуком, під час якої сторони обговорили поточний стан співпраці у сфері реформування Збройних сил України.

"За словами міністра оборони України, пріоритетами в діяльності Міноборони поки що є необхідність перегляду стратегічних оборонних документів, зміна структури та функціоналу оборонного відомства, внесення змін і впровадження законодавчих ініціатив, таких як закон про військову поліцію", - повідомила прес-служба Міноборони.

Під час бесіди сторони, зокрема, "зосередили увагу на питаннях підготовки особового складу Військової служби правопорядку, реалізації канадської тренувальної операції та реформуванні системи управління ЗС України відповідно до стандартів Альянсу".

Окрему увагу було зосереджено на необхідності подальшого посилення співпраці та залучення іноземних експертів до пріоритетних напрямів реформування Міноборони України.

Особливу увагу під час зустрічі було приділено також обговоренню співпраці з реформування системи освіти й підготовки особового складу ЗСУ. Загороднюк наголосив на необхідності здійснення доктринальних трансформацій відповідно до кращих практик НАТО.

У свою чергу посол Канади в Україні відзначив необхідність продовження та посилення військової співпраці між двома країнами.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА