07:30 24.09.2019

У Тернополі пенсіонер двічі "мінував" відділення поліції

1 хв читати
У Тернополі пенсіонер двічі "мінував" відділення поліції

У Тернополі поліцейські встановили людину, яка двічі повідомляла про неправдиве замінування відділу поліції, повідомила прес-служба Національної поліції області.

"Зловмисник двічі дзвонив до Тернопільського відділу поліції і повідомляв про замінування будівлі. В обох випадках інформація не підтвердилася", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, вперше зловмисник зателефонував до поліції близько двох тижнів тому. Повідомив, що в Тернопільському відділі поліції закладено вибухівку. Фахівці-вибухотехніки обстежили будівлю і прилеглу територію, проте вибухового пристрою не знайшли.

Поліцейські встановили особу чоловіка. Ним виявився 60-річний житель обласного центру. Пояснити свій вчинок пенсіонер не зміг. Щодо нього поліцейські склали адмінпротокол за статтею 183 КУпАП - завідомо неправдивий виклик спеціальних служб.

"Однак адмінвідповідальність не зупинила чоловіка. Минулої п'ятниці, 20 вересня, він знову подзвонив у поліцію і знову повідомив неправдиву інформацію про мінування", - додали в поліції.

Відкрито кримінальну справу за статтею "Хуліганство" (ч. 1 ст. 296 ККУ).

Триває досудове розслідування.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА