18:45 24.09.2019

В акваторії Чорного моря розпочато навчання корабельно-катерного складу українських ВМС

1 хв читати
В акваторії Чорного моря розпочато навчання корабельно-катерного складу українських ВМС

Група кораблів, катерів та суден забезпечення Військово-Морських сил ЗС України покинула причальну стінку Одеси та здійснила вихід у море для відпрацювання навчально-бойових завдань, повідомляє інформагентство Міністерства оборони України "Армія Inform".

"У північно-західній частині Чорного моря екіпажі кораблів відпрацюють злагодженість дій під час маневрів, проведуть перевірку озброєння, потренуються з організації зв’язку, що супроводжуватиметься обміном даних із висвітлення повітряної, надводної та підводної обстановки в умовах активних та пасивних перешкод у так званому кризовому регіоні. Безпосередньо у морі моряки вчитимуться маневрувати та ухилятися від умовних атак противника, проведуть низку корабельних бойових навчань, приміром, бій з кораблем противника, відбиватимуть атаки з повітря, боротимуться з ворожими підводними диверсантами на незахищеному рейді, а також відпрацюють елементи навчання з ведення мінно-загороджувальних дій", - йдеться в повідомленні.

Екіпажі малих броньованих артилерійських катерів виконають бойові вправи стрільб по морських і повітряних цілях. Важливим етапом стане відпрацювання навчання з надання допомоги аварійному кораблю: потрібно буде швидко прийти на допомогу аварійному об'єкту та виконати увесь спектр завдань у боротьбі за живучість. Крім того, взаємодіючи з морською авіацією, військові моряки рятуватимуть особовий склад, який зазнав поразки та перебуває на поверхні води.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА