15:05 25.09.2019

Домінго пішов з оперного театру через скандал про сексуальні домагання

1 хв читати
Домінго пішов з оперного театру через скандал про сексуальні домагання

Оперний співак Пласідо Домінго заявив, що іде з Метрополітен-опери через звинувачення в сексуальних домаганнях, повідомило в середу агентство Associated Press із посиланням на повідомлення цього оперного театру.

"Мій дебют у Метрополітен-опері відбувся, коли мені було 27 років, я співав у цьому прекрасному театрі протягом 51 прекрасного року", - йдеться в заяві Домінго. Він додав: "Поки що я рішуче оскаржую нещодавні звинувачення, висунуті стосовно мене, я занепокоєний тим, в якому стані перебувають люди, звинувачені без суду і слідства. Після деяких роздумів я вирішив, що моя участь у постановці "Макбет" відволікатиме моїх колег від інтенсивної роботи і на сцені, і за лаштунками".

"Отже, я попросив дозволити мені піти", - додав оперний співак.

Домінго мав виконувати головну роль у прем'єрі опери Джузепе Верді "Макбет" у середу ввечері. Це мало стати його першим виступом у США після того, як стало відомо про звинувачення Домінго в сексуальних домаганнях.

Керівництво оперного театру, у свою чергу, висловило Пласідо Домінго вдячність за прийняте рішення.

Раніше стало відомо, що близько 20 жінок, які працюють в опері, звинуватили Домінго в сексуальних домаганнях, які розпочалися з 1980-х років.

Багато з них побажали залишитися анонімними, окрім співачок Анжели Тернер Вілсон та Патрісії Вульф.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА