19:42 25.09.2019

Двоє бійців ЗСУ постраждали на Донбасі з початку доби внаслідок 17 обстрілів із боку НЗФ

2 хв читати
Двоє бійців ЗСУ постраждали на Донбасі з початку доби внаслідок 17 обстрілів із боку НЗФ

З початку доби середи, 25 вересня, бойовики 17 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, внаслідок чого один український військовослужбовець дістав поранення і ще один - бойову травму, повідомляють у прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї... Протягом поточної доби внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу об'єднаних сил отримав поранення, ще один - бойове травмування", - йдеться у вечірньому брифінгу прес-центру ООС, оприлюдненому на сторінці в соцмережі Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили вісім обстрілів позицій об'єднаних сил: чотири рази поблизу Мар'їнки з напрямків Трудівського та Олександрівки - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі неподалік Красногоровки з напрямку н. п. Старомихайлівки - з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Водяного з напрямку н. п. Ужівки - з озброєння БМП і стрілецької зброї; неподалік н. п. Опитного з напрямку Спартака - з автоматичного гранатомета.

У районі відповідальності ОТГ "Північ" противник зробив дев'ять обстрілів позицій ОС: неподалік Травневого з напрямку н. п. Доломітного - з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; тричі неподалік н. п. Новолуганського з напряму Доломітного - з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем, снайперської та стрілецької зброї; неподалік Південного з напряму "Шахта ім.Гагаріна" - з міномета калібру 82 мм, автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; поблизу н. п. Новотошківського з напрямку Донецького - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; неподалік Світлодарська з напрямку Лозового - з гранатометів різних систем; у районі н. п. Зайцевого - зі стрілецької зброї.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

Затримки в допомозі США Україні збільшують загрозу оперативного успіху РФ - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА