20:57 25.09.2019

Редакційну угоду "tsn.ua" з акціонером буде перепідписано - "1 + 1 медіа"

2 хв читати
Редакційну угоду "tsn.ua" з акціонером буде перепідписано - "1 + 1 медіа"

Редакційну угоду колективу співробітників сайту ТСН.ua з акціонером, яка втратила силу після структурних змін в компанії "1 + 1 медіа", які торкнулися digital-активів, буде перепідписано, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі "1 + 1 медіа" в середу.

"Угода ... буде перепідписана з колективом співробітників сайту найближчим часом", - йдеться в коментарі прес-служби, переданому агентству "Інтерфакс-Україна" у зв'язку з побоюваннями про долю цього документа, публічно висловленими напередодні екс-главою tsn.ua Катериною Коберник.

Щодо звільнення Коберник з посади заступника директора департаменту з нових медіа, в "1 + 1 медіа" зазначили, що про ліквідацію цієї посади було заявлено ще влітку цього року і про скорочення Коберник була повідомлена за два місяці відповідно до чинного законодавства.

"Децентралізація в компанії вимагала нових менеджерських компетенцій з управління низкою активів", - йдеться в коментарі прес-служби.

Водночас у ньому зазначається, що структурні зміни, що торкнулися структури сайту tsn.ua, не торкнулися редакції сайту.

Як повідомлялося, Коберник пояснила своє звільнення за скороченням штату давнім конфліктом з колишнім гендиректором 1 + 1, а нині керівником парламентського комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики від фракції "Слуга народу" Олександром Ткаченком. "Конфлікт і управлінський, і етичний", - зазначила журналіст.

Вона заявила, що за роки її керівництва сайт був незалежним і під гарантіями редакційної угоди з акціонером Ігорем Коломойським писав те, що вважала правильним редакція, а не Ткаченко або Коломойський. "Після мого відходу ця угода втратила чинність. У сайта зараз непрості часи. Я дуже сподіваюся, що попри все, з'явиться нова угода, що знайдеться людина, яка зможе щодня відстоювати те, що в ній написано - це складно", - написала Коберник в Facebook.

Вона повідомила, що йде в інтернет-медіа theБабель, яке також фінансує Коломойський, де з моменту його запуску рік тому була шеф-редактором.

Коломойський у середині вересня в кулуарах форуму YES в ході спілкування з журналістами заявив, що всі його медіа-проекти збиткові і він розглядає їх фінансову підтримку як філантропію. Він також повідомив, що думає про можливість стати гендиректором "1 + 1", так як будь-яка інша кандидатура буде викликати ревнощі у Ткаченка, який пішов в Раду.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

Волонтери ТЧХУ працювали на місці руйнувань у Харкові після російської атаки

Мінсоцполітики розробило проєкт демографічної стратегії України до 2040 року

СБУ затримала агента РФ, який хотів скоригувати ракетний удар по ТЕС і військовому госпіталю в Дніпрі

Рада оборони Києва ухвалила рішення про посилення заходів безпеки в столиці - КМВА

ДБР викрило злочинну групу посадовців, яка зрубала 100-річні дуби на 60 млн грн у Чорнобильському заповіднику

Глава МЗС Кулеба задекларував 3,3 млн грн доходів за 2023 рік

Окупанти вранці завдали ракетного удару по Одесі - Кіпер

У Запорізькій області дрони вдарили по транспортній інфраструктурі, є постраждалі

Ювенальні прокурори: 537 дітей загинули в Україні в результаті збройної агресії РФ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА