11:55 26.09.2019

Директор НАБУ: В останні чотири місяці працювати стало простіше

1 хв читати
Директор НАБУ: В останні чотири місяці працювати стало простіше

Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Артем Ситник не коментує можливого впливу публікації стенограми телефонної розмови президентів США й України - Дональда Трампа та Володимира Зеленського - на роботу антикорупційних органів, але зазначає, що останніми місяцями працювати стало простіше.

"Я нічого не коментуватиму, це виключно політичне питання", - сказав Ситник журналістам у четвер у Києві, відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна" про те, чи вбачає він можливий вплив публікації на роботу антикорупційних органів в Україні у подальшому в контексті негативної інформації про колишнього посла США.

При цьому Ситник додав: "Ми працюємо досить давно, ми не такі вже новостворені. Ми працювали, працюємо і працюватимемо. І останні чотири місяці працювати об'єктивно стало простіше. Це все, що я можу зараз сказати".

Як відомо, 18 травня 2019 року американське посольство в Києві повідомило, що посол США в Україні Марі Йованович 20 травня завершує дипломатичну каденцію у Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА