11:56 26.09.2019

В Україну не пустили громадянина Ізраїлю, який відмовився проходити паспортний контроль

2 хв читати
В Україну не пустили громадянина Ізраїлю, який відмовився проходити паспортний контроль

Українські прикордонники не впустили в Україну громадянина Ізраїлю та його дитину через відмову проходити паспортний контроль після прибуття літаком з Тель-Авіва, повідомляє відділ комунікації поліції Київської області в четвер.

"Під час проходження прикордонного контролю пасажирами рейсу сполученням Тель-Авів - Київ громадянин Ізраїлю з дитиною десяти років відмовився проходити паспортний контроль. Отже, йому заборонили перетин державного кордону і повернули на батьківщину найближчим рейсом", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що в Україну нині прибувають десятки тисяч паломників-хасидів, щоб відзначити іудейський Новий рік Рош Гашана в м. Умані Черкаської області. Правоохоронці повідомляють, що наразі інцидент із недопуском ізраїльтянина був єдиним зафіксованим порушенням.

За даними управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Черкаській області, станом на ранок 26 вересня до Умані прибутку вже 6 тис. 42 паломники, проте, за оцінками організаторів, у заходах може взяти участь від 35 до 40 тисяч людей із різних країн світу.

Як повідомила вранці прес-служба Державної прикордонної служби України, на цей час прикордонники в авіаційних пунктах пропуску Києва, Одеси, Вінниці, на кордоні з Польщею, Словаччиною і Румунією в установленому порядку оформили вже 7 тис. 236 паломників, прибуття найбільших груп хасидів очікується в четвер, 26 вересня, та в неділю - 29 вересня.

При цьому від початку прибуття хасидів, з 6 вересня, працівники Держприкордонслужби не пропустили через кордон чотирьох громадян Ізраїлю через відсутність необхідних документів і заборону в'їзду в Україну ще під час попереднього візиту.

Щоосені до м. Умані Черкаської області, де розташована могила лідера брацлавських хасидів цадика Нахмана, для святкування Рош Гашана прибувають паломники-хасиди з усього світу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА