15:50 26.09.2019

Нацрада з телерадіомовлення відмовилася продовжити ліцензії п’ятьом телекомпаніям із логотипом "112.Україна"

1 хв читати

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не продовжила термін дії цифрових ліцензій п'яти телекомпаній, які мовлять із логотипом "112.Україна".

Відповідне рішення ухвалено на засіданні Нацради в четвер, 26 вересня.

Регулятор стверджує, що ТОВ "Новий формат ТВ", ТОВ "Аріадна ТВ", ТОВ "Партнер ТВ", ТОВ "ТВ Вибір" і ТОВ "Лідер ТВ" (всі - Київ) не дотримуються умови ліцензії в частині програмної концепції мовлення і змінили формат мовлення з розважально-інформаційного на інформаційний.

Крім того, Нацрада звертає увагу на те, що логотипи зазначених компаній використовують лише частину логотипу - "112.Україна".

"Йдеться не про супутниковий канал "112". Він продовжує мовлення. Йдеться про телеканали, які шість років тому самовільно змінили програму концепції. Всі вони зареєстровані в Києві. Конкурс передбачав в умовах забезпечення інформацій саме регіональних компаній. Протягом п'яти років ці канали здійснювали ретрансляцію супутникового каналу "112". Затверджені умови кажуть, що у них є зовсім інший логотип. Тому навіть вимоги щодо логотипу на екрані телевізора вони не дотримувалися", - сказала заступник голови Нацради з телерадіо мовлення Уляна Фещук.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА