19:19 26.09.2019

В.о. голови Нацрозвідки США пообіцяв забезпечити виступ перед Конгресом інформатора, котрий повідомив про розмову Трампа із Зеленським

1 хв читати
В.о. голови Нацрозвідки США пообіцяв забезпечити виступ перед Конгресом інформатора, котрий повідомив про розмову Трампа із Зеленським

Виконувач обов'язки директора Національної розвідки США Джозеф Магвайр запевнив конгресменів, що інформатор, котрий поскаржився на президента США Дональда Трампа, зможе безперешкодно дати свідчення Конгресу.

"Так, конгресмен", - сказав Магвайр, відповідаючи у четвер на запитання голови комітету з розвідки Палати представників США Адама Шиффа. Той уточнив, чи зможе ця людина давати свідчення без яких би то не було обмежень, на що також отримав ствердну відповідь.

Водночас Магвайр наголосив, що він не знає особистості інформатора. Він зазначив, що Нацрозвідка працює з адвокатами цієї людини.

Як раніше повідомляли ЗМІ, Трамп 25 липня намагався в телефонній бесіді переконати Зеленського в необхідності розпочати розслідування щодо Хантера Байдена - сина колишнього віце-президента Джо Байдена.

Повідомлення про це передав своєму керівництву співробітник американської розвідки. Воно на вимогу конгресменів було передано їм для ознайомлення.

Це повідомлення співробітника розвідки стало приводом для того, щоб демократи в Палаті представників ініціювали процедуру імпічменту щодо Трампа.

На вимогу законодавців стенограму бесіди Трампа із Зеленським у липні також було передано їм для вивчення. Водночас, як повідомляють ЗМІ, це не змусило їх відмовитися від згортання процедури імпічменту.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Тіло ще одного чоловіка виявили рятувальники у Дніпрі після ракетних ударів

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА