08:02 28.09.2019

У Києві затриманий тренер з міні-футболу, який розбещував дітей

2 хв читати
У Києві затриманий тренер з міні-футболу, який розбещував дітей

У Києві затриманий дитячий тренер з міні-футболу, який у 2015 розбещував дітей, після переховувався протягом кількох років від поліції під чужими іменами і часто змінював адреси проживання, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Чоловік, якого підозрюють у здійсненні розпусних дій, весь цей час міняв імена і прізвища і проживав за різними адресами в столиці і на території Київської області. Саме цей факт і ускладнював пошуки фігуранта. Суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення застави сумою 150 тис. грн", - йдеться в повідомленні на сайті відомства в п'ятницю ввечері.

За інформацією правоохоронців, зловмисник працював тренером у футбольній секції в загальноосвітній столичній школі. В кінці грудня 2015 року він спільно зі своєю командою неповнолітніх вихованців поїхав на змагання до Львова. За словами постраждалого хлопчика, людина в готельному номері розбещувала його, оголюючи свої статеві органи. Свідком цієї події став ще один підліток, який також знаходився в кімнаті.

У ході досудового розслідування слідчі зібрали необхідну доказову базу про причетність фігуранта до вчинення протиправних дій. Надалі матеріали провадження були направлені до суду. До затримання зловмисник, бажаючи уникнути покарання, переховувався під чужим ім'ям і прізвищем, постійно міняв адреси проживання, не з'являвся на судові засідання.

Слідчим відділом Дарницького управління поліції ГУНП в Києві в грудні 2015 року було розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.156 (Розбещення неповнолітніх) КК України щодо тренера з міні-футболу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА