08:47 28.09.2019

Главам 3 сільрад Київської області повідомлено про підозру за фактом розкрадання 2,4 млн грн дорожніх коштів

1 хв читати
Главам 3 сільрад Київської області повідомлено про підозру за фактом розкрадання 2,4 млн грн дорожніх коштів

Главам трьох сільрад Київської області повідомлено про підозру за фактом розкрадань 2,4 млн грн, виділених на ремонт доріг, повідомили в прес-службі прокуратури м.Києва.

"Столичною прокуратурою за результатами розслідування злочинної схеми з розкрадання майже 2,4 млн грн, виділених на ремонт доріг у Вишгородському районі Київської області, повідомляється про підозру главам трьох селищних рад Київської області", - йдеться в повідомленні на сайті прокуратури.

У прес-службі прокуратури поінформували, що протягом 2017-2018 років службові особи селищ Хотянівка, Новосілки і Нові Петрівці у Вишгородському районі Київської області підписали акти приймання виконаних будівельних робіт з директором підрядної організації, що займається ремонтними роботами асфальтових доріг, і перерахували на рахунки товариства більше 20 млн грн.

Правоохоронцями встановлено, що роботи проведені не повно і неякісно, а їх обсяг не відповідає відомостям, зазначеним у документах. Збиток склав 2,4 млн грн.

За результатами розслідування головам Новопетрівської, Хотянівської і Новосілківської сільських рад вручені письмові повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.367 (службова недбалість, що призвела до тяжких наслідків) КК України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА