19:44 28.09.2019

З початку доби суботи на Донбасі бойовики 17 разів обстрілювали українські позиції, без втрат

2 хв читати
З початку доби суботи на Донбасі бойовики 17 разів обстрілювали українські позиції, без втрат

З початку доби суботи до вечора бойовики на Донбасі 17 разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню ... Втрат внаслідок обстрілів з нашого боку не було", - йдеться в вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС в соцмережі Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 8 обстрілів позицій об'єднаних сил. Зокрема, двічі неподалік Мар'їнки у напрямку Трудовська - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі поблизу Лебединського у напрямку Саханки - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, двічі поблизу Павлополя у напрямку Набережного - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, двічі неподалік Водяного з напрямків Пікузи і Ужівки - з гранатометів різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 9 обстрілів позицій об'єднаних сил. Зокрема, чотири рази поблизу Новолуганського у напрямку Доломітного - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, неподалік Новотошківського у напрямку Голубовського - з мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї, поблизу станції Кондрашевської у напрямку Червоного Яру - з міномета калібру 82 мм, двічі неподалік Новгородського у напрямку Залізної Балки - з міномета 120 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, поблизу Троїцького у напрямку Калинової - з мінометів калібру 120 мм і 82 мм.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"УЗ" стала об'єктом масових атак росіян: у Донецькій області загинуло троє залізничників

Кількість постраждалих унаслідок ворожого удару по Балаклії зросла до 10

До Ради надійшла заява Сольського про відставку з посади міністра агрополітики - Стефанчук

Окупанти завдали удару по вокзалу Балаклії, постраждали 7 мирних жителів - ОВА

Зеленський про закриття неба над Україною західними партнерами: Питання не "чому", а "коли"

Кількість загиблих унаслідок ворожого удару по селищу Удачному на Донеччині зросла до 3, поранені 4 - ОВА

Волонтери ТЧХУ працюють у штабі з ліквідації наслідків ракетного удару РФ у Смілі

"Сталевий фронт" Ахметова побудував понад 80 км фортифікацій на Донеччині та Запоріжжі

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА