11:21 29.09.2019

У вшанували пам'ять загиблих українських військовослужбовців

1 хв читати

У Міністерстві оборони України вшанували пам'ять загиблих українських військовослужбовців, зокрема, внаслідок конфлікту на сході країни, повідомила прес-служба оборонного відомства.

"9 вересня у Міністерстві оборони України відбувся щоденний церемоніал вшанування захисників України, що полягли в цей день в різні роки і в результаті російської збройної агресії на сході України", - йдеться в повідомленні, розміщеному в неділю вранці на сторінці Генерального штабу Збройних сил України в Facebook.

На церемонії були присутні керівного складу Міноборони і Генштабу ЗСУ, офіцери та працівники структурних підрозділів оборонного відомства, представники Державної прикордонної служби України, ліцеїсти та військовослужбовці Київського гарнізону.

Зазначається, що 29 вересня 2004 року під час виконання завдань у складі українського миротворчого контингенту Місії ООН зі стабілізації в Іраку загинув український підполковник Олег Тихонов. А в 2017 році загинули двоє захисників України - старшина Луганського прикордонного загону Сергій Гувір і старший прапорщик Луганського прикордонного загону Дмитро Деде.

Пам'ять загиблих вшанували хвилиною мовчання та поклали квіти до Стели пам'яті.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА