19:02 30.09.2019

Виконавчий директор Асоціації газовидобувних компаній Опімах претендує на посаду заступника голови Мінекоенерго

2 хв читати
Виконавчий директор Асоціації газовидобувних компаній Опімах претендує на посаду заступника голови Мінекоенерго

Виконавчий директор Асоціації газовидобувних компаній України (АГКУ) Роман Опімах претендує на посаду заступника міністра енергетики та захисту навколишнього середовища, свідчить інформація в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з інформацією на сайті АГКУ, до приходу в асоціацію Опімах був радником міністра енергетики та вугільної промисловості України з питань нафтогазового сектора, а також керівником відповідного напряму в координаційному центрі зі зв'язків з Кабінетом Міністрів. На цих посадах займався координацією співпраці Міненерговугілля з енергетичною спільнотою, Світовим банком, Європейським банком реконструкції та розвитку (ЄБРР) з розробки плану із впровадження реформ у газовому секторі. Крім того, відповідав за координацію проекту з оцінки та обрання оптимального режиму оподаткування добувної галузі країни.

У період з 2011-го до 2014 року працював координатором реформи нафтогазової галузі у Координаційному центрі з упровадження економічних реформ, де відповідав за адаптацію правового поля до вимог енергетичного законодавства Європейського Союзу, зокрема за імплементацію норм щодо частини лібералізації газового ринку.

До цього обіймав посаду директора департаменту інвестицій і розвитку в приватній будівельній компанії. У період із 2006 до 2010 року працював в Адміністрації президента України, де відповідав за організацію заходів і координацію робочих візитів.

Як повідомлялося, Об'єднане міністерство енергетики та захисту навколишнього середовища наприкінці серпня 2019 очолив керівник сектору "Енергетика" Офісу ефективного регулювання BRDO Олексій Оржель, який із 2006-го до 2014 року обіймав різні посади в Національному регуляторі НКРЕКП.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Одесі троє постраждалих від ракетного удару, з них двоє дітей, усі поранення легкі - обладміністрація

ВАКС заочно заарештував співорганізатора заволодіння 11 млн грн коштів "Укрзалізниці"

"Укренерго" застосувало графіки аварійних відключень до вечора в Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях

Баварія передала київським патрульним 11 спеціально обладнаних мотоциклів BMW

Дві ракети, запущені РФ по Одесі, збито, травмовано дитину - ОВА

Зеленський про обстріл РФ двох ГЕС: Під загрозою не лише Україна, а й Молдова

Річковий порт і мультимодальний термінал можуть з'явитися на березі Тиси

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА