19:30 30.09.2019

У Запоріжжі ветерани АТО проводять акцію біля Держгеокадастру

2 хв читати
У Запоріжжі ветерани АТО проводять акцію біля Держгеокадастру

У Запоріжжі ветерани АТО розпочали безстрокову акцію протесту біля місцевого управління Державної служби з питань геодезії, картографії та кадастру, а також заблокували його вхід.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", у понеділок близько сотні ветеранів АТО заблокували вхід до Головного управління Держгеокадастру в Запорізькій області на знак протесту проти того, що більшість місцевих учасників бойової операції на Донбасі досі не отримали земельні ділянки, обіцяні державою.

Ветерани АТО повідомили агентству, що зіткнулися із саботажем місцевої влади та управління Держгеокадастру, які ігнорують їхні вимоги про виділення їм землі.

Біля входу до будівлі відомства ветерани АТО поклали шини, встановили намет, металеві бочки, і навіть поклали стопки папок із багаторічними відписками влади та судовими відмовами у законних претензіях ветеранів.

Як повідомив агентству голова запорізької громадської організації ветеранів АТО Ігор Маринюк, "п'ятитисячна запорізька армія ветеранів Донбасу втомилася слухати хибні рапорти влади про видачу запорізьким бійцям земельних ділянок", тому вимагають вникнути у проблему голову Запорізької обласної державної адміністрації Віталія Туринка.

"Зараз новий губернатор, новий начальник Держкадастру, новий президент, який говорить про боротьбу з корупцією. Вважаємо, що тут потрібно позвільняли всіх, хто п'ять років саботував видачу землі запорізьким ветеранам", - зазначив Маринюк.

Як повідомили у прес-службі Запорізької обласної державної адміністрації, новий керівник області Туринок має намір зустрітися ветеранами АТО, а також відвідати управління Держгеокадастру.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Туск: Немає такої сили у світі, яка могла б підірвати нашу дружбу і солідарність з Україною

Окупанти обстріляли Моначинівку Харківської області, загинула мирна мешканка

Рада провалила голосування щодо трьох постанов, зокрема про права військовослужбовців і поліцейських на соціальний захист

Кличко зустрівся з мером Парижа в Києві

Президент Філіппін пригрозив Китаю контрзаходами у відповідь на дії в Південно-Китайському морі

Зеленський представив Службі зовнішньої розвідки нового керівника - Олега Іващенка

У пункті пропуску "Угринів-Долгобичув" орієнтовно до 2 квітня знято блокаду пропуску вантажівок в обох напрямках

СБУ затримала "крота" ворожої розвідки - посадовця Київської ОВА, який під виглядом капелана мав намір шпигувати за десантниками ЗСУ в Києві

До Києва прибула голова Національної асамблеї Франції

Представники міністерств і профільних асоціацій на переговорах Україна-Польща-ЄС обговорили можливість розблокування українсько-польського кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА