19:41 30.09.2019

Порошенко призначив нагороду до 3 млн грн за надання достовірної інформації про замовника та виконавців замахів на життя та майно Гонтаревої

2 хв читати
Порошенко призначив нагороду до 3 млн грн за надання достовірної інформації про замовника та виконавців замахів на життя та майно Гонтаревої

Народний депутат, п'ятий президент України Петро Порошенко заявив, що вирішив призначити винагороду в розмірі до 3 млн грн особам, які нададуть достовірну інформацію про замовника та виконавців замахів на життя та майно екс-голови українського Нацбанку Валерії Гонтаревої.

"Щоб не дати не дуже активному слідству жодного шансу на бездіяльність, прийняв рішення призначити винагороду до трьох мільйонів гривень. Це - тим, хто надасть достовірну інформацію про замовника та виконавців про замахи на життя та майно Валерії Гонтаревої, яка дозволить притягнути винних до відповідальності" , - написав Порошенко на своїй сторінці в соцмережі Facebook у понеділок увечері.

У цьому контексті він зазначив, що "коло осіб, на яких падають підозри, не так вже й широке. Пальцем тикнеш - і попадеш. Але дуже важливо легальним способом встановити і покарати злочинців. Щоб усе було за законом".

Порошенко нагадав, що днями вже ділився враженнями від спілкування з Гонтаревою в Лондоні.

"ДТП, підпал машини та будинку - це помста за її мужні та сильні реформаторські кроки на посаді глави НБУ. Повадки її ворогів інакше, як бандитськими, і не назвеш. Недруги Гонтаревої нині у фаворі. Думають, що Бога за бороду схопили. І впевнені, що сховають кінці у воду", - написав політик.

Як повідомлялося, наприкінці серпня Гонтарєва заявила, що у Лондоні її збив автомобіль, її було госпіталізовано та прооперовано.

На початку вересня вона поінформувала, що машину її невістки облили бензином і спалили в центрі Києва.

Вранці 17 вересня Гонтарева повідомила, що будинок її родини у с. Гореничах Києво-Святошинського району Київської області було спалено внаслідок підпалу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Литва передала Україні бронетранспортери M577

Волонтери ТЧХУ допомагають постраждалим в Одесі від російської атаки "шахедами"

У Харкові затримали охоронця ТРЦ, який коригував ворожі удари по місту й хотів навести окупантів на базу спецпідрозділу ГУР

У Дніпрі судитимуть організаторів і членів злочинної групи з продажу наркотиків, до якої входили правоохоронці

Харків і прилеглі населені пункти залишилися без цифрового ТБ - Синєгубов

У Литві стартують масштабні маневри німецької армії, в країні одночасно відбуваються ще три великі військові навчання

Унаслідок обстрілів у Покровському районі загинули дві людини, ще одну поранено

Чинного міністра підозрюють у заволодінні державною землею - НАБУ

Імовірність успішного наступу РФ на Харків дуже мала, якщо Україна швидко отримає військову допомогу США, - ISW

Окупанти за добу завдали понад 500 ударів по шести населених пунктах Запорізької області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА