23:48 01.10.2019

На Майдані та біля ОП мітингують проти здачі національних інтересів після інформації про "формулу Штайнмаєра"

2 хв читати
На Майдані та біля ОП мітингують проти здачі національних інтересів після інформації про "формулу Штайнмаєра"

Інформація з засідання Тристоронньої контактної групи в Мінську зібрала у вівторок ввечері на Майдані Незалежності та біля будівлі Офісу президента України акції проти здачі українських інтересів.

Учасники акцій, зокрема народні депутати, викладають на своїх сторінках в Facebook фотографії та ведуть трансляції.

Згідно з інформацією на Facebook-сторінці партії "Європейська солідарність", народні депутати від цієї політичної сили знаходяться біля Стели Незалежності на Майдані.

"Знову Майдан. Знову всією сім'єю. Знову проти здачі українських інтересів Росії", - написав нардеп від "Європейської солідарності" Володимир Ар'єв на своїй сторінці в соцмережі, прикріпивши фотографію з родиною на Майдані.

Низка народних депутатів з фракції "Голос" серед інших активних громадян прийшли до Офісу президента.

"У нас щойно відбулася фракція "Голосу" (засідання - ІФ). Ми обговорювали на ній, зокрема, брифінг Зеленського. І прийшли зараз сюди, на Банкову, щоб подивитися, які події тут відбуваються", - сказав нардеп від цієї політсили Роман Лозинський на відео, записаному біля Офісу президента, де також проходить акція.

Як повідомлялося, після засідання Тристоронньої контактної групи 1 жовтня президент України Володимир Зеленський на брифінгу озвучив підсумки переговорів.

"Ми відповіли на лист пана Зайдіка, що ми узгоджуємо текст формули Штайнмаєра. Формула Штайнмаєра і повинна бути імплементована в новий закон про особливий статус (місцевого самоврядування - ІФ), якого ще немає", - сказав Зеленський, відповідаючи на питання журналіста про те, чи була підписана формула Штайнмаєра.

Президент України пояснив значення її основних положень про вибори в окремих районах Донецької і Луганської областей (ОРДЛО), підкресливши, зокрема, що проведення виборів в ОРДЛО "під дулами кулеметів" не буде.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА