07:33 02.10.2019

Бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

2 хв читати
Бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військові не постраждали

За минулу добу бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомив прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"1 жовтня збройні формування Російської Федерації і її найманці 13 разів порушили режим припинення вогню. За минулу добу втрат у результаті ворожих обстрілів з нашого боку не було", - йдеться в повідомленні, на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник дев'ять разів обстріляв позиції об'єднаних сил. Зокрема, двічі неподалік Новотроїцького - зі стрілецької зброї, двічі поблизу Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, у Богданівки на ділянці розведення - з великокаліберних кулеметів, неподалік Павлополя, Новомихайлівки, Новогнатівки - зі станкових протитанкових гранатометів, біля Авдіївки - з автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики чотири рази обстріляли позиції об'єднаних сил неподалік Новолуганського - з міномета калібру 82 мм, поблизу Південного - з міномета калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, навколо Майського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, біля Золотого на ділянці розведення - зі стрілецької зброї.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 4 рази порушили режим припинення вогню ... Протягом поточної доби втрат унаслідок ворожих обстрілів з нашого боку не було", - додали в зведенні штабу.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив обстріли позицій об'єднаних сил неподалік Миколаївки - з автоматичного гранатомета, поблизу Новогнатівки і Новотроїцького - з великокаліберних кулеметів, неподалік Павлополя - зі стрілецької зброї.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА