07:35 04.10.2019

Референдум з питання виборів на території ОРДЛО - загроза миру

1 хв читати
Референдум з питання виборів на території ОРДЛО - загроза миру

Проведення всеукраїнського референдуму зокрема, і з питань проведення місцевих виборів на території окремих районів Донецької та Луганської областей, може поставити під загрозу мир, вважає глава комітету Верховної Ради у закордонних справах, нардеп (фракція "Слуга народу") Богдан Яременко.

"Коли ми домовимося з РФ, якщо ми домовимося з РФ, а президент України сказав які його "червоні лінії", напевно, проводити референдум тоді - це ставити під загрозу мир, можливість домовитися. Потрібно бути обережними з тим, що ми обіцяємо", - сказав Яременко в ефірі ток-шоу "Право на владу" в четвер, відповідаючи лідеру партії "Батьківщина" Юлії Тимошенко про необхідність винесення на всеукраїнський референдум законопроектів про особливості місцевого самоврядування на території окремих районів Донецької та Луганської обл., а також законопроекти про місцеві вибори на територіях ОРДЛО.

При цьому Яременко наголосив на необхідності відкритості з суспільством.

"Відкритість повинна бути, суспільство повинно розуміти що відбувається - це абсолютна норма, але обіцяти те, що може бути, навіть небезпечно, я б не поспішав", - резюмував нардеп.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА