07:12 05.10.2019

Двох постраждалих у катастрофі Ан-12 біля Львова перевели до травматологічного відділення, третій залишається в реанімації

2 хв читати
Двох постраждалих у катастрофі Ан-12 біля Львова перевели до травматологічного відділення, третій залишається в реанімації

Двох постраждалих в результаті аварії вантажного літака Ан-12 біля Львова перевели до травматологічного відділення, третій залишається в реанімації, повідомив мер Львова Андрій Садовий.

"Щодо постраждалих, зараз в лікарні. Андрія Корякіна і Олега Шахова перевели до травматологічного відділення, стан середньої тяжкості. Андрій Амелькін знаходиться в реанімації, стан важкий", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці Садового в соцмережі Фейсбук у п'ятницю ввечері.

"Наші лікарі роблять усе можливе, щоб з ними все було в порядку", - підсумував Садовий.

Як повідомлялося, в результаті аварійної посадки літака Ан-12 на грунт поблизу аеропорту "Львів" загинули п'ятеро людей, троє постраждали. Постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості були госпіталізовані до медичних закладів Львова; серед них - пілоти літака.

У зв'язку з подією злітно-посадкова смуга аеропорту "Львів" у п'ятницю вранці закривалася на зліт / посадку. Поновлення роботи аеропорту було оголошено на 10:00.

Транспортний Ан-12 авіакомпанії "Україна Аероальянс" здійснив аварійну посадку на грунт на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги аеропорту "Львів" у п'ятницю вранці, перед тим зникнувши з радарів. На борту перебувало вісім осіб, з них сім членів екіпажу і одна людина, яка супроводжувала вантаж. Літак здійснював чартерний вантажний рейс №UKL4050 за маршрутом Віго (Іспанія) - Стамбул (Туреччина) і повинен був сісти в аеропорту "Львів" на дозаправку. У ЗМІ повідомляють, що термін експлуатації літака - 51 рік.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом аварійної посадки літака біля Львова за ознаками правопорушення, передбаченого ч.3 ст.276 (порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного або повітряного транспорту) Кримінального кодексу України.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Насильство російських військових над мирними жителями має системний характер - Офіс генпрокурора

Україна і Польща погодили продовження діяльності Польського центру підтримки культури в Україні на 2024 рік

World Monuments Fund реалізує майже 20 проєктів, спрямованих на збереження архітектурної спадщини України

Зеленський звільнив Марка Шевченка з посади посла України в Молдові

Глави МЗС України та Індії провели в Нью-Делі двосторонні переговори та оглядове засідання міжурядової комісії

Карандєєв анонсував будівництво безпечного фондосховища для українських музейних цінностей

У низці областей України в п'ятницю очікуються грози

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Зеленський назвав пріоритети в роботі РНБО

На Хмельниччині внаслідок атаки РФ пошкоджено 6 приватних будинків і дитячий табір, без постраждалих

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА