07:45 05.10.2019

Бойовики 32 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, один загиблий, двоє поранених

2 хв читати
Бойовики 32 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, один загиблий, двоє поранених

Незаконні збройні формування 32 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець загинув, ще двоє отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"4 жовтня, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 32 рази порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів Об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї. Крім того, в порушення Мінських угод противник відкрив вогонь з автоматичного гранатомета по ділянці розведення сил і засобів поблизу населеного пункту Богданівка. Під час цього обстрілу отримав поранення один військовослужбовець Об'єднаних сил ... Унаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил загинув, ще двоє отримали поранення різного ступеня тяжкості", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у п'ятницю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив 18 обстрілів позицій об'єднаних сил: чотири рази поблизу Водяного - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; чотири рази біля Павлополя - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; двічі у Новогнатівки - з автоматичних гранатометів; двічі неподалік Новотроїцького - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; навколо Авдіївки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Лебединського - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; поруч із Водяним - з ручного протитанкового гранатомета; неподалік Верхньоторецького - з міномета калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем і стрілецької зброї; поблизу Мар'їнки - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Новолуганське, Луганське, Миронівське, Кримське, Новотошківське, Золоте.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню. У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник зробив 2 обстріли позицій об'єднаних сил: неподалік Гнутового - зі стрілецької зброї; поблизу Новогнатівки - з автоматичного гранатомета. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив 1 обстріл позицій об'єднаних сил: неподалік Золотого - з міномета калібру 82 мм", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти вдарили по Харкову, пошкоджено нежитлову цивільну інфраструктуру

Серед постраждалих у ДТП за участю голови Броварської РДА: 32-річна мати з донькою 2,5 років

РФ атакує Україну ракетами, зокрема "Кинджалами", підвищений рівень загрози ударів у кількох областях

НБУ перерахував до держбюджету 38,64 млрд грн прибутку за 2023 р.

Бельгія прискорює постачання F-16, можливо, перші винищувачі передадуть Україні до кінця 2024 року

Іспанія надасть Україні ракети для Patriot, снаряди, готує до передачі танки Leopard

Міноборони Данії: Підготовка українських пілотів просувається, мета – передати Україні перші літаки F-16 влітку

Канада виділить ще 13 мільйонів канадських доларів на чеську ініціативу щодо закупівлі снарядів для України

Посольство України в Словаччині передасть ДСНС чотири підводні дрони для гуманітарного розмінування

Глава Пентагону про Patriot для України: Ми продовжуємо працювати над цим питанням дуже серйозно

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА