13:29 05.10.2019

Бойовики обстріляли ділянки розведення військ у напрямку Золотого та Богданівки - СЦКК

1 хв читати
Бойовики обстріляли ділянки розведення військ у напрямку Золотого та Богданівки - СЦКК

Українська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню і стабілізації лінії розмежування (СЦКК) повідомляє, що бойовики здійснили обстріл ділянок розведення військ №2 (н. п. Золоте-4) та №3 (н. п. Богданівка).

"Незаконні збройні формування РФ здійснили обстріл з автоматичного гранатомета на ділянці розведення №3, в напрямку населеного пункту Богданівка і на ділянці розведення №2 в напрямку населеного пункту Золоте-4 з ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів", - повідомляє прес-штаб ООС на своїй сторінці у Фейсбуці в суботу.

Зокрема, 4 жовтня бойовики вели обстріли поблизу населених пунктів Зайцеве, Північне, Кримське, Луганське, Новолуганське, застосовуючи заборонені Мінськими угодами міномети калібру 120-мм (14 мін) та міномети калібру 82-мм (30 мін).

Крім того, 5 жовтня знову обстріляли ділянку розведення №2 в напрямку населеного пункту Золоте-4 з міномета калібру 82 мм.

"Українська сторона СЦКК негайно поінформувала про інциденти представників СММ ОБСЄ і закликала зафіксувати факти грубих порушень встановленого режиму "Тиша", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА