08:18 06.10.2019

Бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

2 хв читати
Бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військових

За минулу добу бойовики 24 рази порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено двох українських військовослужбовців, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"5 жовтня, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 24 рази порушили режим припинення вогню. В результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил отримав поранення, а ще один - бойове травмування", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у неділю вранці.

Як наголошується, бойовики обстрілювали позиції підрозділів ООС із заборонених Мінськими угодами артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

Крім того, НЗФ чотири рази навмисно обстріляли ділянку розведення сил і засобів поблизу населеного пункту Золоте з міномета калібру 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили шість обстрілів. Зокрема, двічі поблизу Павлополя і Старогнатівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, неподалік Водяного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, біля Новогнатівки - з автоматичного гранатомета, неподалік Гнутового - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник зробив 18 обстрілів. Зокрема, чотири рази неподалік Золотого - з мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем і стрілецької зброї, тричі поблизу Хутора Вільного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, тричі неподалік Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі поблизу Луганського - з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а також з гранатометів різних систем, двічі неподалік Новозванівки - зі стрілецької зброї, поблизу Південного - з мінометів калібру 82 мм, автоматичного гранатомета і стрілецької зброї, неподалік Майорська - з ручного протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, поблизу Катеринівки - з автоматичного гранатомета, неподалік Майського - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї.

За минулу добу в результаті ворожих обстрілів один військовослужбовець зі складу об'єднаних сил отримав поранення, а ще один - бойове травмування.

"З початку поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив два обстріли неподалік Павлополя - зі стрілецької зброї та поблизу Новотроїцького - з автоматичного гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 1 обстріл неподалік Новолуганського - з міномета калібру 82 мм і підствольного гранатомета.

Протягом поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів з української сторони не було.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА