16:04 06.10.2019

Білецький з ветеранами АТО/ООС прибув до Золотого для захисту селища у разі відведення з нього ЗСУ

2 хв читати
Білецький з ветеранами АТО/ООС прибув до Золотого для захисту селища у разі відведення з нього ЗСУ

Лідер партії "Національний корпус", перший командир полку "Азов" Андрій Білецький та ветерани російсько-української війни у неділю, 6 жовтня, прибули в Золоте Луганської області, де заявили про готовність захищати селище в разі відведення українських військ.

"Сьогодні прокидається вся Україна і починає боротися з ганебним "Мінськом", ганебною "формулою Штайнмаєра" і злочинним відведенням військ. Все залежатиме не від влади і не від політиків. Все залежатиме від кожного з нас. Від тих людей, які сьогодні вийшли на віче в Києві, які виходять у всіх містах України від Мукачева до Харкова ", - сказав Білецький у відеозверненні, опублікованому на сторінці "Нацкорпусу" в YouTube в неділю.

За словами Білецького, нині найбільшої підтримки потребують "ті, кого завтра ця влада хоче залишити без прикриття, на розтерзання так званим "Л/ДНР" - жителі н.п. Золоте, Петрівське, Станиця Луганська.

"Сьогодні ми тут. Лише кілометр залишився до Золотого. Тут сотні молодих хлопців, літніх жінок із Золотого, Сєверодонецька, всієї Луганщини, які запросили нас. І ми сьогодні організували великий автопробіг на підтримку українського Золотого", - розповів політик.

При цьому Білецький наголосив, що ветерани, які у 2014 р. взяли в руки зброю для того, щоб боротися за країну, приїхали сьогодні в Золоте і залишаться тут "навіть якщо влада кине їх напризволяще, навіть якщо буде виведено війська".

"Якщо свій прямий обов'язок - захищати кожного українця, кожен сантиметр української землі - не виконує президент, влада, того його виконаємо ще раз ми, ветерани-добровольці. Це наш останній блокпост, і ми даємо слово, що ніколи його не залишимо", - заявив він.

Лідер "Нацкорпусу" також висловив упевненість в тому, що об'єднавшись, українці без "політичних чвар і уподобань" зможуть зупинити реалізацію капітулянтського для України сценарію, і відведення українських військ не відбудеться.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Президент на Ставці заслухав доповіді щодо захисту інфраструктури та посилення виробництва зброї

Зеленський відповів республіканцям - противникам надання допомоги Україні: Гроші йдуть насамперед в оборонний сектор США

Окупанти обстрілюють Херсон - голова МВА

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА