07:51 07.10.2019

Трамп звинуватив інформаторів про телефонний дзвінок з президентом України в підтримці демократів

2 хв читати

Президент США Дональд Трамп заявив, що два інформатори за скаргою в зв'язку з Україною і їх адвокат підтримують демократів.

"Один і той же адвокат-демократ для обох інформаторів? Усі підтримують Обаму (Барак Обама - колишній президент США) і корумповану Гілларі (Клінтон). Полювання на відьом!" - написав Трамп у Твіттері.

Раніше після того, як з'явилася інформація про другого інформатора, який також може повідомити подробиці про дзвінок Трампа українському лідеру Володимиру Зеленському, Білий дім виступив на захист президента США.

"Не має значення, скільки людей вирішать назвати себе інформаторами про той же самий телефонний дзвінок - дзвінок, який президент вже оприлюднив - це не змінює того факту, що він не зробив нічого поганого", - заявила прес-секретар Білого дому Стефані Грішем.

Раніше телеканал ABC News повідомив, що ще один інформатор подав скаргу в рамках скандалу навколо телефонної розмови Трампа і Зеленського, його прийняв генеральний інспектор розвідувального співтовариства США Майкл Аткінсон.

За словами юриста Марка Зайда, який представляє інтереси цієї людини, у нього є більш конкретні дані щодо розмови президентів США і України.

Згідно з повідомленням, новий інформатор є співробітником однієї з розвідслужб США. Зайд зазначив, що з конгресменами безпосередньо ця людина поки не контактувала. Зайд також представляє інтереси першого інформатора у цій справі.

Повідомлення про розмову Трампа і Зеленського щодо сина колишнього екс-президента США Байдена раніше передав своєму керівництву співробітник американської розвідки. Демократи в США визнали, що президент у цьому випадку користувався своєю посадою не в інтересах країни, а заради досягнення особистих політичних цілей. У підсумку в Палаті представників запустили процедуру імпічменту проти Трампа.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА