12:39 07.10.2019

Начальник Генштабу, заступник глави Нацполіції та представники Міноборони перебувають у понеділок у Станиці Луганській, Золотому та Петрівському

1 хв читати

Начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак, заступник глави Нацполіції України Вадим Троян і представники Міністерства оборони в понеділок відвідують населені пункти на лінії зіткнення на Донбасі, де 7 жовтня має розпочатися розведення сил.

"Сьогодні вони цілий день там їздитимуть і спілкуватимуться з людьми: в Петрівському, Золотому, в Станиці Луганській", - повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в силових структурах.

1 жовтня спецпредставник ОБСЄ в Тристоронній контактній групі в Мінську Мартін Зайдік повідомив, що 7 жовтня розпочнеться розведення сил і засобів у Золотому та Петрівському, що було визначено на засіданні ТКГ.

Увечері 5 жовтня президент України Володимир Зеленський обговорив із представниками силових структур і військовим керівництвом країни ситуацію з безпекою на Донбасі, зокрема на ділянках планованого розведення. Було анонсовано, що цього тижня представники влади відвідають Петрівське, Золоте та Станицю Луганську, "щоб особисто переконатися в тому, що місцевим жителям нічого не загрожує".

Петрівське, Золоте та Станиця Луганська - населені пункти в Луганській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА