07:38 08.10.2019

Кінотеатр "Тампере" відсудили на користь столичної громади

1 хв читати
Кінотеатр "Тампере" відсудили на користь столичної громади

Суд задовольнив позов про визнання недійсним свідоцтва про право власності комерційної структури на цілісний майновий комплекс "Кінотеатр "Тампере" в Києві і визнав право власності за територіальною громадою столиці, повідомила прес-служба прокуратури Києва.

За інформацією слідства, в кінці 2013 року приватне товариство незаконно отримало право власності на цілісний майновий комплекс "Кінотеатр "Тампере", розташований на вул. Героїв Севастополя в Києві, площею понад 2000 м і вартістю понад 42,5 млн грн. У подальшому товариство передало його в іпотеку особі-нерезиденту.

Зазначається, що прокуратура подала позов про визнання недійсним свідоцтва про право власності комерційної структури на вказаний об'єкт нерухомості і права власності за територіальною громадою Києва.

"Після тривалого судового розгляду і повернення Верховним Судом справи до суду апеляційної інстанції, Північним апеляційним господарським судом прийнято рішення про задоволення позову прокуратури в повному обсязі. Рішення набрало законної сили", - йдеться в повідомленні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА