13:49 08.10.2019

МВС за три роки планує забезпечити Держприкордонслужбу 20 новими патрульними катерами, п'ять із них побудують в Україні - Аваков

1 хв читати
МВС за три роки планує забезпечити Держприкордонслужбу 20 новими патрульними катерами, п'ять із них побудують в Україні - Аваков

Міністерство внутрішніх справ у найближчі три роки планує забезпечити Державну прикордонну службу 20 новітніми патрульними катерами, 25% із яких побудують в Україні за сучасними технологіями суднобудування, заявив глава МВС Арсен Аваков на зустрічі з членами парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності.

Як повідомляє департамент комунікації МВС України, міністр нагадав, що анексія Криму позбавила прикордонну службу частини техніки.

Аваков також зазначив, що МВС на 2020 рік планує низку законодавчих ініціатив, які мають на меті підвищити рівень безпеки дорожнього руху, змінити систему штрафів за перевищення швидкості руху та знизити поріг перевищення руху.

Крім того, міністр повідомив, що МВС ініціює низку змін міграційного законодавства.

Під час зустрічі сторони обговорили проект бюджету МВС на 2020 рік, розвиток єдиної авіаційної системи, розвиток охорони морських кордонів, програму пільгового фінансового лізингу для рятувальників і поліцейських. У відомстві нагадують, що за перші півроку роботи лізингової програми працівники МВС отримали 700 квартир.

"Сьогодні надали народним депутатам на розгляд проект бюджету з основними показниками, які впливатимуть на цілі та завдання, які виконує МВС", - сказав Аваков.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

НАТО не планує розміщувати американську ядерну зброю в інших країнах - Столтенберг

США можуть передати Україні ATACMS дальнього радіусу дії в новому пакеті допомоги - ЗМІ

У Дніпропетровській області сили ППО ввечері збили ще один російський безпілотник "Орлан-10"

Сенат США підтримав розгляд законопроєкту про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню за скороченою процедурою

Приймання заяв про вчинення консульських дій від чоловіків мобілізаційного віку продовжиться 18 травня з урахуванням нових вимог законодавства

Поблизу Дніпра збито розвідувальний дрон окупантів

Microsoft і Coca-Cola уклали угоду, яка фокусується на можливостях ШІ

ВР не розглядала законопроєкту про застосування англійської мови у вівторок через резонанс норми про дубляж

У Національному музеї "Чорнобиль" розпочала роботу сервісна зона для відвідувачів

Зеленський провів кілька нарад щодо організації інавгураційного Саміту миру

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА