15:51 08.10.2019

Під час розведення військ ЗСУ відійдуть на позиції 2016 року

1 хв читати
Під час розведення військ ЗСУ відійдуть на позиції 2016 року

Начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак розповів, що розведення військ на Донбасі буде дзеркальним, на відстань одного кілометра від лінії зіткнення в обидва боки, при цьому українські військові відійдуть на позиції, які займали три роки тому, повідомляє прес-центр Міноборони.

"Нові позиції українських військових будуть там, де вони були у 2016 році, коли вперше відбулося розведення сил у цьому районі. Підрозділи ЗСУ і надалі повністю контролюватимуть ситуацію", - повідомив Хомчак під час робочої поїздки в район проведення Операції об'єднаних сил.

У свою чергу міністр оборони України Андрій Загороднюк зазначив, що українські військові відійдуть на відстань, яка в разі порушення домовленостей незаконними збройними формуваннями дозволить ЗСУ відразу повернутися назад.

"Для цього створено всі передумови, розроблено відповідний план з урахуванням саме такої ситуації", - зазначив міністр оборони й додав, що координати місць розведення є в Мінських угодах, їх було нанесено ще в 2014 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА