18:28 08.10.2019

Криклій звільнив главу УДП і керівника Одеської філії АМПУ

2 хв читати
Криклій звільнив главу УДП і керівника Одеської філії АМПУ

Міністр інфраструктури Владислав Криклій у вівторок підписав накази про припинення повноважень Дмитра Чалого на посаді голови правління ПрАТ "Українське Дунайське пароплавство" та про припинення повноважень Ігоря Ткачука на посаді начальника Одеської філії державного підприємства "Адміністрація морських портів України".

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі міністерства, Дмитро Чалий та Ігор Ткачук звільнені з 8 жовтня 2019 року.

Підстава для звільнення - пункт 5 ч.1 ст.41 Кодексу законів про працю - припинення повноважень посадових осіб через порушення вимог законодавства з питань видачі документів дозвільного характеру, порушення законодавства у сфері ліцензування видів госпдіяльності та невиконання законних вимог посадових осіб центрального органу виконавчої влади, що реалізовує державну політику у сфері метрологічного нагляду.

Владислав Криклій заявив, що розпочате ним оновлення менеджменту в українських портах триватиме до повного перезавантаження.

Як повідомлялося, раніше Мінінфраструктури звільнило директорів трьох морпортів і пообіцяло продовжити звільнення.

Зокрема, були звільнені директор ДП "Одеський морський торговельний порт" Віктор Войтко, директор ДП "Морський торговельний порт "Чорноморськ" Сергій Сєчкін і директор ДП "Білгород-Дністровський морський торговельний порт" Костянтин Волощук.

Чалого було призначено на посаду голови правління УДП у березні 2018 року поза конкурсом. У 2016-2017 роках він працював заступником директора морського торговельного порту "Чорноморськ" і Одеського МТП, а перед цим - комерційним директором "Укрпошти". В Одеському морському торговельному порту та в "Укрпошті" Чалий був заступником Ткачука.

Ткачук очолював "Укрпошту" в 2014-2016 роках, у 2017 році був призначений в.о. керівника Одеської філії Адміністрації морських портів України (АМПУ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА