07:12 10.10.2019

Один із підозрюваних у вбивстві директора укркомпанії німецького концерну Caparol узятий під варту

2 хв читати
Один із підозрюваних у вбивстві директора укркомпанії німецького концерну Caparol узятий під варту

Один із підозрюваних у замовному вбивстві директора української компанії німецького концерну Caparol узятий під варту в залі Київського апеляційного суду.

Як повідомила прес-служба відомства, 9 жовтня 2019 колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційні скарги, подані прокурором та стороною захисту на рішення слідчого судді Києво-Святошинського райсуду Київської області від 19 вересня 2019 року, яким було відмовлено в задоволенні клопотання старшого слідчого СВ Києво-Святошинського ВП ГУНП України в Київській області про застосування запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і застосування до підозрюваного Піменова А.А. запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту із застосуванням засобів електронного контролю строком на два місяці, а саме до 15 листопада 2019 включно.

"За результатами апеляційного розгляду апеляційна скарга прокурора задоволена, постанову слідчого судді Києво-Святошинського районного суду Київської області від 19 вересня 2019 скасовано і прийнято нову, якою клопотання слідчого СВ Києво-Святошинського ВП ГУ НП України в Київській області про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою задоволено", - йдеться в повідомленні на сторінці суду в Фейсбук у середу ввечері.

У прес-службі підкреслили, що до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 15 листопада 2019 включно, а сам Піменов узятий під варту в залі суду.

В інформації зазначено, що Піменов підозрюється в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.1 ст.255 (Створення злочинної організації), ч.3 ст.28 п.11,12 ч.2 ст.115, ч.3 ст.28 п .11,12,13 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) КК України.

Як повідомлялося, співробітники різних підрозділів і відділів ГУ Нацполіції України в Київській області 17 вересня в рамках слідчих і оперативних дій затримали 7 підозрюваних, організаторів і виконавців замовних вбивств топ-менеджера компанії Caparol і начвідділу реклами КП "Київський метрополітен", їм були оголошені підозри.

Топ-менеджер компанії Caparol був убитий 20 вересня 2016 в с.Крушинка Васильківського району під час ранкової пробіжки. Правоохоронці розслідували вбивство протягом 2017-2018 років.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ЗАГРОЗА БАЛІСТИКИ ДЛЯ ЦЕНТРАЛЬНИХ І СХІДНИХ ОБЛАСТЕЙ УКРАЇНИ - ПОВІТРЯНІ СИЛИ

У передмісті Херсона внаслідок обстрілу загинула жінка

У Херсонській області на Великдень і поминальні дні під час комендантської години заборонено проводити богослужіння

Українська авіація за добу завдала ударів по шести місцях скупчення окупантів та їхньому пункту управління - Генштаб ЗСУ

Командир "Азова" закликає США скасувати заборону на передачу західного озброєння бригаді

Окупанти за добу завдали 25 ракетних і 52 авіаудари по Україні, обстріляли близько 110 міст і сіл

Зеленський провів у Дніпрі нараду

ЗСУ відбили на авдіївському, новопавлівському й бахмутському напрямках 57 атак окупантів за добу

Чоловік, про загибель якого в результаті обстрілу в Білопіллі повідомлялося раніше, живий, але у важкому стані

Країни G7 заявили про рішучість посилити протиповітряну оборону України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА